Navigatie
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 13.00 uur besteld = morgen in huis
  • Gecertificeerd FSC 22000 en Riskplaza
  • Niet tevreden? Geld terug!

Biologische kruiden en specerijen

Ga je bewust met je voeding om en wil je jouw maaltijden nóg beter maken? Dan ben je aan het juiste adres bij biologische kruiden en specerijen. Hierbij wordt rekening gehouden met de effecten op het milieu én de mens. De biologische kruiden en specerijen die je hier online kunt kopen, zijn allen Skal gecertificeerd. Zo ben je ervan verzekerd dat de biologische producten ook écht biologisch zijn.

Biologisch

Biologische kruiden en specerijen: extra lekker, extra gezond

Biologische kruiden en specerijen zijn niet alleen enorm smaakvol, ze zijn ook nog eens een stuk gezonder dan de gangbaar geteelde varianten. Dat komt omdat ze op een duurzame manier zijn geproduceerd. Dat betekent dat er tijdens de productie rekening wordt gehouden met de effecten op het milieu én de mens. Zo worden er geen pesticiden of andere chemische middelen gebruikt. Biologische kruiden en specerijen worden verkregen uit planten die in natuurlijke grond zijn gegroeid. Ze hebben alle tijd gekregen voor hun groeiproces en volop aandacht gehad van de teler. En dat proef je!

Biologische producten beschermen je lichaam

Behalve dat biologische kruiden en specerijen een pure smaak op je bord creëren, voorkom je met het gebruik van deze producten ook nog eens dat je schadelijke pesticiden binnenkrijgt. Het gif, dat in de bodem wordt gebracht, komt via de wortels in aanraking met de plant. Het doel daarvan is deze te beschermen tegen ziektes en insecten, maar het negatieve bij-effect is dat de plant zelf geen actieve afweerstoffen meer aanmaakt. En die doen jouw lichaam nou juist ook zoveel goed! Een extra reden om biologische kruiden en specerijen te consumeren.

Het Skal certificaat

De biologische kruiden en specerijen die je hier online kan kopen, zijn allen Skal gecertificeerd. Skal is de stichting die het biologische keurmerk controleert. De stichting is in het leven geroepen toen de productie en de afname van duurzaam geproduceerde voedingsmiddelen in ons land sterk begon te stijgen. Deze trend blijft tot op heden nog steeds toenemen. Behalve wat betreft vlees, groente en fruit, wordt de consument zich ook steeds bewuster van de voordelen van biologische kruiden en specerijen. Ook deze passen bij een gezond en weloverwogen leven.

Eenvoudig biologische kruiden online kopen

Op deze pagina vind je een variëteit aan biologische kruiden, specerijen, kruidenmixen, sauzen en marinades die toepasbaar zijn in zowel zoete als hartige bereidingen. Ga je bewust met je voeding om en wil je jouw maaltijden nóg gezonder maken, dan kun je hier je biologische kruiden kopen. Je kunt de verschillende producten in diverse verpakkingsgrootten bestellen. Kruiden en specerijen hebben een ruime houdbaarheid, namelijk één tot drie jaar. Hele kruiden, zoals peperbolletjes, zijn zelfs na vier jaar nog vers. Aarzel dus niet om een vooraad biologische kruiden en specerijen voordeling online te bestellen.