Navigatie
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 13.00 uur besteld = morgen in huis
  • Gecertificeerd FSC 22000 en Riskplaza
  • Niet tevreden? Geld terug!
Dressings

De perfecte dressings voor de lekkerste salades

Dressings zijn een soort sauzen die je gebruikt om je sla of salade op smaak te brengen. Voor de basis worden olijfolie en azijn het vaakst gebruikt. Olie geeft een zachte, romige smaak aan je salade, terwijl azijn een portie zuurte toevoegt. Ook worden yoghurt en mayonaise vaak gebruikt. Dressings bestaan er in allerlei verschillende soorten en samenstellingen. Tegenwoordig weten we goed welk soort bij welke salade past en gebruiken we precies die ene smaakmaker die de salade nog meer doet leven. Omdat het zelf maken een klusje is waar je soms geen tijd voor hebt, vind je bij Natural Spices een breed assortiment. Zo geef jij je salade binnen een handomdraai de finishing touch!

Tips voor het maken en gebruiken van dressings

Een lekkere salade maak je helemaal af met de juiste dressing. Om het perfecte resultaat te behalen, houd je rekening met een aantal tips. Zo is het bijvoorbeeld erg belangrijk dat je ervoor zorgt dat de sla droog genoeg is voordat je de smaakmaker toevoegt. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een slacentrifuge. Wanneer de sla te nat is, zal de dressing zich niet met de sla kunnen binden en ervanaf druipen. Ook doe je hem pas vlak voor je gaat eten door de sla. Dit omdat de azijnen of andere zuren die veel varianten bevatten ervoor zorgen dat de sla erg slap wordt. Om diezelfde reden laten dergelijke salades zich dan ook moeilijk bewaren.

Gezonde dressings online kopen

Dressings zijn niet alleen snel en makkelijk, maar ook nog eens een stuk gezonder dan de meeste mensen denken. Ze kunnen van een voedzame salade een nog gezondere salade maken. Uit goede dressings kan je namelijk juist vitaminen en andere voedingsstoffen halen. Bovendien zijn de producten die je online bij Natural Spices kunt kopen, vervaardigd van de meest pure en authentieke voedingsstoffen. Er worden zo min mogelijk conserveringsmiddelen aan toegevoegd. De dressings kun je in verschillende verpakkingsgrootten online bestellen.