Navigatie
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 13.00 uur besteld = morgen in huis
  • Gecertificeerd FSC 22000 en Riskplaza
  • Niet tevreden? Geld terug!

Industrie

Kruiden en specerijen zijn het onmisbare ingredient in elk voedingsproduct. Toch hoef je daar zelf geen expert voor in vaste dienst te nemen. Natural Spices is met niets anders bezig dan smaak. Al 85 jaar lang. Elke dag! Veel gerenommeerde producenten van snacks, salades, soepen, sauzen, zuivel, vleesproducten en maaltijden vertrouwen al op Natural Spices.

KRUIDEN & SPECERIJEN BEHEER

Beschik je het liefst continu over een voorraad van jouw unieke grondstoffen? Vertel ons je wensen en wij zorgen dat het klaar staat in onze fabriek in Mijdrecht. Ook ons uitgebreide, standaard assortiment kruiden en specerijen staat tot je beschikking. Het is altijd op voorraad en dus snel leverbaar. Zo staat het productie proces nooit stil, omdat de juiste kruiden en specerijen er niet zijn.

Besteed je het liefst het gehele proces van inkoop tot mengen uit, dan is Natural Spices de partij voor jou. Wij nemen het management van jouw afdeling kruiden & specerijen over. Beginnend bij de inkoop van grondstoffen en de kwaliteitscontroles. Vervolgens verwerken we de grondstoffen volgens jouw eigen receptuur. Zo heb je altijd je voorraad klaar staan. Volgens de juiste mengverhoudingen. Het bespaart je heel wat stappen in het productieproces, personeel en ruimte. Terwijl je wel altijd in staat bent om de productie door te laten gaan.

Laat smaak, kruiden en specerijen management maar aan ons over, dan kun jij je concentreren op de groei van het merk.

PARTNER IN SMAAKONTWIKKELING


Op zoek naar een partner bij het ontwikkelen van een compleet nieuwe smaak? Maak jij het recept en zoek je alleen nog het 'secret ingredient'?
Met onze jarenlange ervaring hebben we kennis van alle aspecten van de markt; van dieetwensen van de consument tot wettelijke eisen. We denken met je mee. Ook over winstgevendheid van bestaande producten en voorraad optimalisatie. Beschouw ons als je partner. Een waarop je kunt bouwen.

SNEL VAN CONCEPT NAAR EIND PRODUCT

Maak binnen 40 dagen van jouw idee een nieuw food product. Wij helpen je gedurende het hele traject; van idee tot eind product. Zelfs de verpakking kunnen we voor je ontwerpen én produceren. Lees hier meer over productontwikkeling op maat.

Terug naar top van pagina