Navigatie
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 13.00 uur besteld = morgen in huis
  • Gecertificeerd FSC 22000 en Riskplaza
  • Niet tevreden? Geld terug!
Marinades op waterbasis

Marinades op waterbasis voor een optimale smaakbeleving

Marinades op waterbasis zorgen ervoor dat jouw stukje vlees of vis door helemaal is doordrongen van een volle, kruidige smaak. Van dit soort marinades is namelijk bekend dat ze tot aan de kern van het voedingsmiddel hun smaak afgeven. Behalve dat maken ze het vlees daardoor ook malser. Marinades op waterbasis zijn niet alleen voor vlees of vis bedoeld. Je kunt ze uiteraard ook gebruiken voor groente en vegetarische en halal producten. Wat je ook serveert, ze zorgen altijd voor een optimale smaakbeleving.

Snel én smakelijk

Natuurlijk zou je ervoor kunnen kiezen om zelf een marinade te maken. Je stelt dan zelf de basisingrediënten samen. Door het bestellen van marinades op waterbasis bij Natural Spices neem je jezelf echter een hoop werk uit handen. De mengsels die je hier online kunt kopen, zijn allen met zorg samengesteld. De verschillende ingrediënten passen perfect bij elkaar en halen het beste bij elkaar naar boven. Natural Spices streeft ernaar om je een uitmuntende kwaliteit marinade op waterbasis te leveren.

Het verschil tussen marinades op waterbasis en andere marinades

Zoals we al zeiden, zijn marinades op waterbasis goed in staat om tot de kern van een voedingsmiddel door te dringen. Dit brengt meerdere voordelen met zich mee. Het verandert dus enigszins de smaak van het product dat je bereidt. Dit in tegenstelling tot een marinade die op olie is gebaseerd. Deze hecht zich aan het oppervlak van bijvoorbeeld een stukje vlees of vis en dringt niet verder door. Het marineren van een product met een marinade op waterbasis duurt wel iets langer. Je moet rekenen op minstens zes uur. Zo krijgt de marinade de kans om goed in te trekken. De overeenkomst met een scrub is dat deze eveneens de smaak van het product verandert. Echter onderscheidt een droge marinade zich door zijn knapperige korstje.