Navigatie
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 13.00 uur besteld = morgen in huis
  • Gecertificeerd FSC 22000 en Riskplaza
  • Niet tevreden? Geld terug!

Non-food

Van vacuumzakken, kunstdarmen, natuurdarmen, rolladenetten, rolladetouw tot aan satéstokjes – hier kun je alle horeca/keuken accessoires verkrijgen die je nodig hebt. Vooral ideaal voor de worstmakerij. Neem een kijkje tussen alle artikelen en ontdek welke jou kunnen helpen om een nog beter of vollediger product neer te zetten.

Non-food

Non-food: een onmisbaar onderdeel van je keuken

Non-food is een begrip dat uit het Engels is overgewaaid. Letterlijk vertaald betekent het ‘geen voedsel’. En alhoewel non-food inderdaad geen voedsel is, speelt het toch een erg belangrijke rol in je keuken. Je gebruikt deze artikelen bij de productie van voedingsmiddelen. Alhoewel velen denken dat alleen de juiste en verse ingrediënten nodig zijn voor de vervaardiging van voedingsmiddelen, zijn juist deze niet-eetbare producten van belang om de productie naar een steeds hoger niveau te tillen. Zonder deze artikelen kun je in de horeca niet werken. Maar ook in de keuken van de gepassioneerde hobbykok mogen deze spullen niet ontbreken.

Maak het werk in de keuken makkelijker

Een verstandige kok is altijd op zoek naar spullen die hem tijdens het koken ondersteunen. Door inventief en innovatief te zijn, bedenken we steeds meer manieren om het onszelf makkelijker te maken in de keuken. Zo ontwikkelen we steeds meer technieken en non-food artikelen om het productie-, eet- en bewaarproces te vergemakkelijken. De non-food artikelen die je hier online kunt bestellen, variëren van een katoenkoord voor de rollade tot roestolie voor de snijmachine. Ook ben je bij Natural Spices aan het juiste adres voor cocktailprikkers en satéstokjes voor de lekkerste stukjes gemarineerd vlees. Je kunt het nog niet bedenken of je vindt het hier.

Non-food online kopen

Een goed begin is het halve werk. Of je nu een hobbykok of een professionele chefkok bent. Neem een kijkje tussen alle artikelen en ontdek welke jou kunnen helpen om een nog beter of vollediger product neer te zetten. Wanneer je besluit om bij Natural Spices non-food artikelen online te bestellen, kun je erop rekenen dat je binnen de kortste keren hoogwaardige producten in huis hebt. Alle non-food artikelen zijn in verschillende verpakkingsgrootten te bestellen, zodat je precies die hoeveelheid kunt kopen die op jouw behoefte is afgestemd.