Navigatie
 • Gratis verzending vanaf € 35,-
 • Voor 13.00 uur besteld = morgen in huis
 • Gecertificeerd FSC 22000 en Riskplaza
 • Niet tevreden? Geld terug!

Opbind elastiek 11cm

Opbind elastiek 11cm

 • Niet tevreden? Geld terug!
 • Voor 13:00 besteld, morgen bezorgd
 • Kwaliteit verzekerd door certificeringen
 • Klanten geven Natural Spices een 9.2

Opbind elastiek 11 cm voor het opbinden van kip en andere voedingsmiddelen


Opbind elastiek 11 cm gebruik je voor het opbinden of bij elkaar houden van voedingsmiddelen. In de meeste gevallen gaat het om kip. Daarom worden deze elastieken in de volksmond ook wel ‘kippenrekkers’ genoemd. Uit ervaring weet je het misschien wel. Als je de kip niet vastbindt alvorens je hem grillt of op de barbecue legt, kan het resultaat teleurstellend uitpakken. De kip zal door het garingsproces langzaam uit elkaar vallen, met als gevolg een hoop rommel op de barbecue of grill en een veel minder aantrekkelijke uitstraling van het stukje vlees. Zonde dus. Opbind elastiek 11 cm biedt je de oplossing.Opbind elastiek 11 cm online bestellen


Opbind elastiek 11 cm kun je eenvoudig online bestellen bij Natural Spices. Je kunt de elastieken kopen in een verpakking van 2500 stuks. Bestel je op werkdagen vóór 13.00, dan kun je je bestelling de volgende dag thuis verwachten.Wat is opbind elastiek 11 cm?


Opbind elastiek 11 cm is niet zomaar een elastiek, maar een specifiek soort dat je enkel gebruikt voor voedingsmiddelen. Het betreft een latex koordje dat met katoen is omwonden. Het is hittevast en veilig bewezen voor het gebruik voor dit doeleinde. Behalve voor kip kun je opbind elastiek natuurlijk ook voor andere voedingsmiddelen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een rollade of aan vis. Behalve dat, kun je opbind elastiek 11 cm ook nog eens voor een heel ander doeleinde gebruiken, namelijk voor het bijeenhouden van planten en andere gewassen. Zo zijn de elastieken dus ook handig voor als je je eigen groente en fruit verbouwt.Hoe gebruik je opbind elastiek 11 cm?


Het gebruiken van opbind elastiek 11 cm is eenvoudig, mits je weet hoe je te werk dient te gaan. Daarom zijn wij je graag van dienst met enkele tips. We gebruiken een hele kip als voorbeeld. Je plaatst de kip dusdanig, dat zijn vleugels zich aan jouw kant bevinden en de poten van je af staan. Daarna schuif je het opbind elastiek 11 cm over het ene uiteinde van de kip en plaats je deze in het midden ervan, tussen de vleugels en de poten in. Daarna schuif je het tegen de onderkant van de vleugels. Daarna trek je het elastiek naar je toe, over de bovenkant van de kip richting te poten. Zo raakt het opbind elastiek onder de vleugels strakker gespannen en houdt het deze op hun plaats.

Prijzen industrie & groothandel

Voor industriële bedrijven / groothandels hebben we een aparte sectie, minimale bestelling van EUR 1.000.

 • Koop je producten rechtstreeks bij de producent
 • Ontwikkeld en geproduceerd door Natural Spices
 • Krijg gegarandeerd altijd de beste kwaliteit en prijs
 • Geen verzendkosten voor al je bestellingen
Contact opnemen