Navigatie
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 13.00 uur besteld = morgen in huis
  • Gecertificeerd FSC 22000 en Riskplaza
  • Niet tevreden? Geld terug!

Vleeskruiden

Vleeskruiden zijn een onmisbaar ingrediënt in jouw keuken. De juiste vleeskruiden ondersteunen de smaak van een stukje vlees en tillen je maaltijd naar een nóg hoger niveau. Bij Natural Spices kun je een veelzijdigheid aan vleeskruiden online bestellen. Denk bijvoorbeeld aan kipkruiden, gehaktkruiden en lamsvleeskruiden. Zo tover je in een handomdraai een eenvoudig stukje vlees om tot iets onvergetelijks.

Vleeskruiden

Vleeskruiden, een must-have in de moderne keuken

Vleeskruiden zijn een onmisbaar ingrediënt in jouw keuken. De juiste vleeskruiden helpen de smaak van het vlees te versterken en tillen je maaltijd naar een nog hoger niveau. De samenstelling van de verschillende mengsels is geheel afhankelijk van het soort vlees waarvoor ze bedoeld zijn. Zo vinden we rundvlees vaak lekker smaken in combinatie met laurier, salie, tijm of rozemarijn. Gehakt combineert goed met basilicum, oregano en rozemarijn. Terwijl eendenvlees bijvoorbeeld weer goed samengaat met peterselie en gember. Echter zijn dit allemaal suggesties en kun je met elk stukje vlees ontzettend veel kanten op. Bij Natural Spices kun je een keur aan vleeskruiden online bestellen. Zo hoeft het creëeren van het perfecte stukje vlees ook nog eens geen moeite te kosten.

 

Vleeskruiden gebruiken: voor of na het bakken?

Verreweg de meeste koks voegen hun vleeskruiden toe voordat het stukje vlees de pan in gaat. Of ze nu bakken, braden, roerbakken, roosteren of de barbecue gebruiken. Alhoewel het geen stelregel is, is het desondanks wel heel begrijpelijk. Door het vlees te kruiden alvorens je het bakt, hebben de smaken namelijk beter de gelegenheid om in het vlees te trekken. Ook krijgt het vlees zo dankzij de vleeskruiden een lekker krokant korstje. De kruiden voeg je vlak voor het vlees de pan in gaat toe.

 

Vleeskruiden zonder zout

Ben je je bewust van je eetpatroon en je zoutinname, dan vind je bij Natural Spices ook varianten zonder zout. Niet alleen heeft dit zo zijn gezondheidsvoordelen, ook voor de malsheid van het vlees heeft dit een pluspunt. Zout heeft als eigenschap dat het het vocht uit het vlees trekt, met als klein risico dat het vlees daardoor wat minder mals kan worden. Vleeskruiden zonder zout bieden dan een oplossing. Wil je toch zout gebruiken, dan kun je dit na het bakken alsnog toevoegen. Een tweede mogelijkheid is het vlees even kort dicht te schroeien en daarna de mix toe te voegen.

 

Uitgebreid assortiment

Bij Natural Spices vind je vleeskruiden die voor vele verschillende vleessoorten beschikbaar zijn, waaronder o.a. rundvlees en varkensvlees. Zo kun je bij ons terecht voor het online bestellen van mengsels voor gehakt, biefstuk, lamsvlees, spareribs en schnitzels, om maar een aantal voorbeelden te benoemen. Je kunt de mixen in verschillende verpakkingsgrootten kopen. Bestellingen die op werkdagen vóór 13.00 geplaatst zijn, worden de volgende dag in jouw keuken bezorgd!