Navigatie
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 13.00 uur besteld = morgen in huis
  • Gecertificeerd FSC 22000 en Riskplaza
  • Niet tevreden? Geld terug!

Werken bij

Natural Spices is al 85 jaar dé natuurlijke smaakmaker in de keuken. We helpen iedereen - van professional tot thuiskok - om gezonde voeding op de kaart te zetten. Letterlijk. Want 100% natuurlijke kruiden en specerijen zijn de basis van écht goed en voedzaam eten. Samen maken we voeding zo natuurlijk mogelijk. En het leven gezonder.

Samen met foodmerken en topkoks staan we in onze keuken. Elke dag. We leveren de karakteristieke smaak voor de verrukkelijkste producten, sterrengerechten en catering.
Kom jij ook werken bij Natural Spices? Bekijk onze vacatures:

VACATURES

 

Vacature stagiair kwaliteit Stagiair kwaliteit

Vacature medewerker databeheer Medewerker databeheer

Bij Natural Spices zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s! Met altijd bedoelen we ook echt altijd! Wij willen namelijk uitgroeien tot een top 5 speler binnen Europa voor natuurlijke en gezonde smaakmakers. En het liefst worden we natuurlijk de nummer één! Een ambitieuze doelstelling waar ons - continu groeiend - enthousiaste team elke dag hard aan werkt. 

AANDACHT VOOR JOUW ONTWIKKELING

Bij Natural Spices inspireren we elkaar en zorgen dat je er nooit alleen voor staat. We opereren echt als een team. Ruimte om jezelf te ontwikkelen krijg je uiteraard wel. Dat vinden wij zelfs belangrijk. We motiveren je, met interne en externe opleidingen en trainingen, het beste uit jezelf te halen.

Onze collega Egon is een goed voorbeeld hiervan. Door ons contact met BW Re-integratie van Ons Tweede Thuis kwamen wij in contact met hem. Door geduld, structuur en de juiste ondersteuning te bieden is hij enorm gegroeid. Inmiddels werkt hij al jaren bij Natural Spices!

EEN DAG BIJ NATURAL SPICES

Werken bij Natural Spices betekent werken binnen een informele cultuur en een platte organisatie. Benieuwd hoe de werkdagen er precies uitzien?
Op YouTube geven wij een kijkje in de keuken en op onze LinkedIn pagina kun je zien welke thema's bij ons actueel zijn. Liever zien wat voor lekkers je met onze producten kunt maken? Dat zie je op Instagram en Facebook.

Ben je enthousiast geworden? Werk je graag met gezonde en natuurlijke producten? En maak je samen met ons elke dag graag een beetje beter? Stuur dan een mailtje naar [email protected]!