Navigatie
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 13.00 uur besteld = morgen in huis
  • Gecertificeerd FSC 22000 en Riskplaza
  • Niet tevreden? Geld terug!

Over ons

Gezonde voeding is een kwestie van smaak.

Natural Spices is al 85 jaar dé natuurlijke smaakmaker in de keuken. Wij weten wat Nederland vandaag lekker vindt. We helpen iedereen van professional tot thuiskok om gezonde voeding op de kaart te zetten. Letterlijk. Want 100% natuurlijke kruiden en specerijen zijn de basis van écht goed en voedzaam eten.

Samen met foodmerken en topkoks staan we in onze keuken. Elke dag. We leveren de karakteristieke smaak voor de verrukkelijkste producten, sterrengerechten en catering. Smaak die we ook vaak samen ontwikkelen.

Honderden kruiden, specerijen en producten zijn dagelijks leverbaar in onze online groothandel. Met onze smaakmakers maken we voeding zo natuurlijk mogelijk.
En het leven gezonder. Wij kopen onze waren dichtbij de oorsprong.
Alleen zo kunnen we het beste garanderen - voor iedereen van boerderij tot bord.

En wie zegt dat een dieet- of proteïneshake niet lekker mag zijn? Speciaal voor health- en sportmerken ontwikkelen we natuurlijke smaakmakers. Uit pure liefde voor een gezonde en sportieve lifestyle. 
 

De geschiedenis

We nemen je graag mee terug in de tijd.
 
…want Natural Spices is al 85 jaar de natuurlijke smaakmaker in de Nederlandse keuken. En daar zijn we trots op.

Het begon allemaal in 1935 toen mijnheer Wellinghoff een bedrijf oprichtte dat handelde in kruiden en specerijen. In 1967 nam de heer H. Schuurman, de molenaar van Molen de Bloem, zijn stokje over en vestigde het bedrijf in de karakteristieke molen op de Haarlemmerweg in Amsterdam.

Ons persoonlijk avontuur begon toen Yvan Keijlewer, oud slager en gepassioneerd hobbykok, eind jaren negentig in dienst trad als vertegenwoordiger. Hij verloor zijn hart aan de kleurrijke industrie van kruiden en specerijen en nam het bedrijf eind jaren negentig over. De molen in Amsterdam werd al snel te klein en ingeruild voor een prachtig pand aan De Dollard 5 in Watergang. In 2010 verhuisden we naar de huidige bedrijfslocatie van 1.200 vierkante meter in Mijdrecht.

In 2005 kwam zoon Yvo, de tweede generatie Keijlewer, bij het bedrijf. Met zijn bedrijfseconomische achtergrond, het met de paplepel ingegoten besef voor gezonde voeding én Yvan’s onevenaarbare drive voor productontwikkeling, bouwen vader en zoon dagelijks verder aan het bedrijf. Elke dag werken ze met het hele team van Natural Spices samen aan de ambitie om in Europa uit te groeien tot een top 5 speler voor natuurlijke en gezonde smaakmakers. En het liefst worden ze natuurlijk de nummer één!

 
geschiedenis kruiden en specerijen