Chinese kruiden zijn niet alleen heel lekker, ze hebben ook veel andere voordelen. Benieuwd met welke kruiden je de lekkerste Chinese gerechten maakt? Lees onze blog.
Tulband wordt veel gegeten tijdens de feestdagen. De lekkerste tulband maak je natuurlijk zelf, bekijk daarom het recept van onze heerlijk, kruidige kerst tulband.
Koriander kun je heel of gemalen kopen en wordt veel gebruikt in de Oosterse keuken. Maar wist je dat het ook heel gezond voor je is? Lees erover in onze blog.
Jeneverbes is heerlijk in winterse gerechten en smaakt goed met wild. Lees alles over jeneverbessen, hoe je het kunt gebruiken en wat alternatieven zijn.
Verras je tafelgasten eens met heerlijke typisch Nederlandse gerechten: van stamppot boerenkool, erwtensoep, hutspot en hete bliksem tot hachee en zuurkoolstamppot.
Zin in curry’s met naanbrood of papadum? Indiase gerechten tijdens Divali maak je eenvoudig thuis! Duik snel de Indiase keuken in met heerlijke specerijen.
Kurkuma is een heerlijk kruid en wordt veel gebruikt in de Indiase keuken. Maar het heeft ook gezondheidsvoordelen. Lees er alle over in onze nieuwste blog.
In onze webshop vind je "gewone" en gerookte paprikapoeder, maar wat zijn eigenlijk de verschillen? En voor welke gerechten kun je ze zoal gebruiken? Meer hierover lees je in deze blog.
Wist je dat het wel degelijk uitmaakt wanneer je kruiden en specerijen toevoegt in het bereidingsproces? Wij geven je superhandige tips zodat je voor altijd weet wanneer je de smaakmakers moet toevoegen. Proef en ervaar zelf!