Navigatie
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 13.00 uur besteld = morgen in huis
  • Gecertificeerd FSC 22000 en Riskplaza
  • Niet tevreden? Geld terug!

Decoratiekruiden

Kruiden geven naast smaak ook een mooie kleur aan je gerechten. Bij Natural Spices kun je de lekkerste en kleurrijkste kruidenmixen van de beste kwaliteit online bestellen. Zo tover je een alledaags gerecht om tot iets onvergetelijks.

Decoratie kruiden

Decoratie met behulp van kruidenmixen

Keukenkruiden worden maar al te vaak gebruikt voor decoratieve doeleinden. Naast het feit dat ze een heerlijke smaak geven aan je gerechten, leveren ze namelijk ook een maar al te mooi plaatje op. Niet alle kruiden zijn geschikt om te drogen en om als decoratie te gebruiken. Jij hoeft hier nu echter niet meer aan te denken. Bij Natural Spices kun je een aantal van de lekkerste en kleurrijkste kruidenmixen online bestellen. Decoratie is daarmee een fluitje van een cent.

Hoe worden de kruiden gedroogd?

Als je kruiden ter decoratie wilt gebruiken, kan je niet zomaar op elk gewenst moment van de dag aan de slag gaan. Het beste is namelijk om de kruiden te oogsten nog voordat hun bloemetjes opengaan. Het is het moment waarop ze bijna gaan bloeien. De kruidenmixen die je bij Natural Spices vindt zijn allemaal op de beste manier geoogst en vervaardigd. Zodat de decoratie niet alleen een lust voor het oog is, maar ook nog eens bijdraagt aan een intense smaakbeleving.

Kruidenmixen ter decoratie online kopen

Bij Natural Spices kun je diverse kruidenmixen voor de decoratie van je voedingsmiddelen kopen. Het is mogelijk om verschillende verpakkingsgrootten te bestellen. Plaats je je bestelling op werkdagen vóór 13.00 ’s middags, dan heb je deze de volgende dag al in huis.