Navigatie
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 13.00 uur besteld = morgen in huis
  • Gecertificeerd FSC 22000 en Riskplaza
  • Niet tevreden? Geld terug!
Maaltijd en snacks

De perfecte kruidenmixen voor maaltijden en snacks

Bij Natural Spices ben je aan het juiste adres voor de allerlekkerste kruidenmixen voor maaltijden en snacks. Alhoewel de smaak van een product voor het grootste gedeelte afhankelijk is van de bereiding ervan en de kwaliteit van de basisingrediënten, zijn ook kruidenmixen voor maaltijden en snacks een onmisbare component. Je kunt bij Natural Spices kiezen uit een breed assortiment. De mixen kun je in diverse verpakkingsgrootten online bestellen.

Kruidenmixen voor het bereiden van de echte klassiekers

Alhoewel je hier diverse kruidenmixen voor de ‘modernere’ maaltijden en snacks vindt, kun je ook mixen voor verschillende klassiekers van de Nederlandse keuken bestellen. Denk bijvoorbeeld aan mixen voor erwtensoep, frikandel en kroket. Maar ook kun je kruiden kopen die jou helpen om in een handomdraai de lekkerste ragout, filet americain of saté op tafel te zetten.

Glutenvrije kruidenmixen

Gluten is een eiwit dat voorkomt in tarwe, rogge en gerst. Het is een stof die opgeslagen is in planten en dient als hun reservevoedsel. Deze eiwitten vind je dus ook terug in de producten die van deze granen zijn gemaakt. Zo zorgen ze in brood voor de luchtigheid. Behalve in brood vind je gluten ook in vele andere producten en bindmiddelen. Houd jij of iemand in je omgeving zich aan een glutenvrij dieet? Dan zijn kruidenmixen met paneermeel of bloem per definitie uitgesloten. Desondanks vind je bij Natural Spices een breed assortiment aan glutenvrije kruidenmixen voor maaltijden en snacks die je eenvoudig en snel online kunt bestellen.

Clean label

Ook is het bij Natural Spices mogelijk om clean label kruidenmixen voor maaltijden en snacks online te kopen. Clean label houdt in dat er geen ‘verborgen’ toevoegingen in deze producten zitten. Dat betekent dus geen E-nummers, of alleen E-nummers die onmisbaar zijn voor de kwaliteit van de kruidenmixen voor maaltijden en snacks.